Sportcomplex Drieburcht doet vanaf maandag dienst als tijdelijke huisartsenpost voor de beoordeling van patiënten met coronaklachten.
Volledig scherm
Sportcomplex Drieburcht doet vanaf maandag dienst als tijdelijke huisartsenpost voor de beoordeling van patiënten met coronaklachten. © Hein Eikenaar/BD

Huisartsen gebruiken ook sportcomplex Drieburcht voor patiënten met coronaklachten

TILBURG - Huisartsen in Tilburg-Noord gaan vanaf maandag een deel van sportcomplex Drieburcht gebruiken om patiënten met coronaklachten te beoordelen. In Tilburg-Zuid is daarvoor sportcomplex T-Kwadraat aangewezen.

  1. Dj's zwoegen de festivalloze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenvaller, maar ook een mentale’
    PREMIUM

    Dj's zwoegen de festivallo­ze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenval­ler, maar ook een mentale’

    De festivalzomer is voor dj's bij uitstek de belangrijkste periode van het jaar. Met meerdere shows per week in binnen- en buitenland is het niet alleen het uitgelezen moment om te zien hoe het publiek reageert op nieuwe muziek, het is ook de periode waarin gouden bergen verdiend worden. Hoe anders is dat dit jaar. Nagenoeg alle festivals zijn afgelast en veel dj's zwoegen voor hun inkomsten, die ze door de coronacrisis steeds verder zien teruglopen. Wanneer ze weer aan de bak kunnen, weet niemand: ,,Ik ga er niet vanuit dat alles snel weer normaal zal zijn, ook economisch niet.”