In 2003 ging 'The Talk' dicht, daarna stond het pand tot 2013 leeg (met af en toe een korstondige invulling). Epic pakte in 2013 de handschoen op, maar is nu definitief weg.
Volledig scherm
In 2003 ging 'The Talk' dicht, daarna stond het pand tot 2013 leeg (met af en toe een korstondige invulling). Epic pakte in 2013 de handschoen op, maar is nu definitief weg. © BD

Horecanieuws: Epic wordt ‘De Vrienden van Tilburg’

Di 20 aug: ‘De Vrienden van Tilburg’, zo heet de nieuwe uitgaansgelegenheid die aan de Heuvelring neerstrijkt. In het voormalige pand van The Talk of The Town en later de Epic. ‘De Vrienden’ begint met twee feesten op vrijdag en zaterdag. Over drie weken gaat de zaak - waar 700 man binnen kan - al open.

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?