De winterterrassen mogen blijven staan, maar twaalf tijdelijke overkappingen in de stad moeten weg: zoals de opvallende overkapping van Auberge du Bonheur. Te onveilig in de winter.
Volledig scherm
PREMIUM
De winterterrassen mogen blijven staan, maar twaalf tijdelijke overkappingen in de stad moeten weg: zoals de opvallende overkapping van Auberge du Bonheur. Te onveilig in de winter. © Stan Schrijen

Horeca mag grotere corona-terrassen nog half jaar langer laten staan: ‘Schapenvacht al besteld’

TILBURG - De Tilburgse horeca mag nog een half jaar langer de corona-terrassen - die groter zijn - laten staan. De hele winter door, tot en met eind maart. Wel moeten er twaalf tijdelijke overkappingen worden afgebroken omdat die niet veilig zouden zijn tijdens het winterweer. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”