Volledig scherm
PREMIUM
Partycentrum Hercules in Diessen. © Erik van Hest / BD

Hilvarenbeek trekt 25.000 euro uit voor opknapbeurt Hercules, ‘Geen sprake van oneerlijke concurrentie’

HILVARENBEEK - Het voornemen van het Hilvarenbeekse college om 25.000 euro beschikbaar te stellen voor een renovatie bij partycentrum Hercules in Diessen, leidt tot scheve gezichten. Want zorgt de financiële bijdrage van de gemeente niet voor oneerlijke concurrentie ten opzichte van andere horecagelegenheden in het dorp?

Het college van Hilvarenbeek wil het bedrag van 25.000 euro beschikbaar stellen voor een opknapbeurt van het cafégedeelte van het sport- en partycentrum in Diessen. De betreffende ruimte, die ook als kantine geldt voor de sporters bij Hercules, is volgens exploitanten Chris en Patricia Aerts dringend aan vernieuwing toe. Zij hadden daarom zelf een aanvraag gedaan voor een investering vanuit de gemeente.

  1. Hilvarenbeek haakt niet aan bij samenwerking Van Gogh Nationaal Park, ‘Geen raakvlakken met schilder’
    PREMIUM

    Hilvaren­beek haakt niet aan bij samenwer­king Van Gogh Nationaal Park, ‘Geen raakvlak­ken met schilder’

    HILVARENBEEK - Hilvarenbeek heeft bedankt voor het aanbod om deel te nemen aan een samenwerking met Van Gogh Nationaal Park. Een stuurgroep waarin de provincie, gemeenten en waterschappen zijn vertegenwoordigd, wil een nieuwe status voor het Nationaal Park verwerven, maar Hilvarenbeek heeft laten weten dat de gemeente te weinig binding heeft met de wereldberoemde kunstschilder.