In het klimbos van Rocks 'n Rivers aan het Gorps Baantje in Goirle is ook een route uitgezet voor rolstoelers.
Volledig scherm
PREMIUM
In het klimbos van Rocks 'n Rivers aan het Gorps Baantje in Goirle is ook een route uitgezet voor rolstoelers. © Rocks 'n Rivers

Het is meten met twee maten in de klimbossen: Moergestel dicht, Goirle open

GOIRLE - Het ene klimbos is in tijden van corona het andere niet. De Reuselhoeve moet in Moergestel sluiten, terwijl de jeugd bij Rocks 'n Rivers in Goirle door mag klauteren. 

 1. Klimbos bij De Reuselhoeve moet ‘plots’ dicht: ‘Dit coronabeleid is wel heel verwarrend’
  PREMIUM

  Klimbos bij De Reuselhoe­ve moet ‘plots’ dicht: ‘Dit coronabe­leid is wel heel verwarrend’

  MOERGESTEL - Het klimbos bij De Reuselhoeve in Moergestel is tijdelijk gesloten op last van de Veiligheidsregio. Volgens haar is de activiteit in strijd met de huidige corona-voorschriften. Eigenaar Guus Mulders is stomverbaasd. ,,Het klimparcours is al een tijd zonder problemen open, en dan plots deze mededeling.” Kanovaren bij de Reuselhoeve kan overigens nog wel. Ook het terras mag gewoon open.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.