Maaike van Santvoort beoefent de categorie 'artistiek paaldansen'. Haar acts, kleding, muziek en belichting: ze bedenkt het allemaal zelf. ,,Ik probeer echt een verhaal te brengen."
Volledig scherm
PREMIUM
Maaike van Santvoort beoefent de categorie 'artistiek paaldansen'. Haar acts, kleding, muziek en belichting: ze bedenkt het allemaal zelf. ,,Ik probeer echt een verhaal te brengen." © Paul Bekkers Fotografie

Het dubbelleven van Maaike: ze is advocate én kampioen artistiek paaldansen

TILBURG - Op doordeweekse dagen bemiddelt, onderhandelt en procedeert ze in en over juridische zaken als advocate. In de avonden en in het weekend hangt de Tilburgse Maaike van Santvoort aan een danspaal. Dit jaar won ze ‘toevallig’ het NK paalsport, samen met Hanka Venselaar. De dames doen hun act eind oktober opnieuw tijdens het WK in Zwitserland. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?