Een beeld van de verkiezingsavond in het Tilburgse stadhuis. Op de voorgrond volgt Partij voor de Dieren de laatste uitslagen. Op de achtergrond begeeft LST-leider Hans Smolders zich met zijn gezin naar de uitgang.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van de verkiezingsavond in het Tilburgse stadhuis. Op de voorgrond volgt Partij voor de Dieren de laatste uitslagen. Op de achtergrond begeeft LST-leider Hans Smolders zich met zijn gezin naar de uitgang. © Pix4Profs / Joris Buijs

Hans Smolders’ laatste kans lijkt verkeken

VIDEOTILBURG - Hij wilde er nog één keer voor gaan. Het wethouderschap in Tilburg. Met ‘zijn’ LST in het college. In plaats daarvan liepen de verkiezingen voor Hans Smolders uit op een even verrassende als bittere teleurstelling. Waar ging het mis voor de LST?

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.