Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Goirle houdt nog eens 1,4 miljoen euro over, maar waarschuwt voor sombere toekomst

GOIRLE - De gemeente Goirle heeft afgelopen jaar een begrotingsoverschot behaald van bijna 2,4 miljoen euro. Dat is nog eens ruim 1,4 miljoen euro meer dan eerder verwacht. Desalniettemin klinkt er geen gejuich uit het gemeentehuis: de zorgen voor de toekomst blijven.

 1. ‘Vlijmscherp’ Koreaans duel om eindzege ELE Rally gewonnen door de oudste Hyundai: ‘Goed karretje’
  ELE Rally

  ‘Vlijm­scherp’ Koreaans duel om eindzege ELE Rally gewonnen door de oudste Hyundai: ‘Goed karretje’

  De zege om de 58ste ELE Rally draaide uit op een gevecht tussen twee tegenpolen in een Hyundai i20 R5. Bob de Jong, de rustigste van de twee, besliste het duel beheerst in zijn voordeel. Voor de agressiever rijdende aanvaller Kevin van Deijne was er troostprijs dat hij op de slotdag ‘toch maar mooi’ een fiks deel van zijn achterstand had weggepoetst. ‘Maar Bob was gewoon de snelste’.
  Spoordonk
 2. Nieuwe plannen voor dorpshuis De Wetering stellen teleur: ‘Er is geen enkele vraag beantwoord’
  PREMIUM

  Nieuwe plannen voor dorpshuis De Wetering stellen teleur: ‘Er is geen enkele vraag beantwoord’

  LOON OP ZAND - Teleurstelling tijdens het DOrpsfeest bij de bekendmaking van de nieuwe bouwplannen voor het dorpshuis. Zaterdag stond in het teken van het behoud van De Wetering in Loon op Zand. Dorpsbewoners hoopten op de presentatie van een duidelijk plan vanuit de gemeente, maar duidelijkheid kregen ze niet. ,,Knap als je als gemeenteraad met droge ogen dit durft te presenteren aan je bevolking.”
  Loon op Zand