Volledig scherm
PREMIUM
Het scherm in de ruim 700 meter lange geluidswal is afgelopen weekend voorzien van een glazen T. © Beeld Werkt

Gigantische glazen T maakt geluidsscherm langs A58 dicht

VIDEOTILBURG/GOIRLE - Met een metershoge glazen T is het nieuwe geluidsscherm langs de A58 gedicht. Twee vragen restten: gaat de wand het gegrom van het voorbij razende verkeer weerkaatsen richting Goirle? En wat te doen met graffiti?

Mooi gezicht zo vanuit de hoogte: zo'n klein wit busje dat over de rijksweg A58 voorbij Goirle en Tilburg rijdt. Misschien heeft de bestuurder nog net de tijd om te zien dat er sinds afgelopen weekend een gigantische glazen letter T in de immense geluidswand zit.

  1. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
    VIDEO

    Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

    HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.