Kermisexploitanten hebben weer iets om naar uit te kijken. De Tilburgse kermis en later dit jaar de budgetkermis op Het Laar. ,,Naar de kermis ga je toch in een impuls", zegt Frank Vale.
Volledig scherm
PREMIUM
Kermisexploitanten hebben weer iets om naar uit te kijken. De Tilburgse kermis en later dit jaar de budgetkermis op Het Laar. ,,Naar de kermis ga je toch in een impuls", zegt Frank Vale. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Geen testbewijzen nodig en toch een kermis met 140 attracties: ‘Tilburg geeft wéér het goede voorbeeld’

TILBURG - Blijdschap in de kermisbranche: met de Tilburgse kermis op de planning - ‘en bijna als vanouds’ - is er weer perspectief. Veel exploitanten zaten achttien maanden thuis, kunnen weer aan de slag. En een maandje na dé kermis is er nog eentje op Het Laar, de budgetkermis. 

  1. Celstraffen en 150.000 euro boete voor 10 jaar uitbuiting in Reuselse champignonkwekerij

    Celstraf­fen en 150.000 euro boete voor 10 jaar uitbuiting in Reuselse champignon­kwe­ke­rij

    REUSEL - Een 52-jarige man en zijn 84-jarige vader uit Reusel zijn veroordeeld voor het 10 jaar lang uitbuiten van een licht verstandelijk beperkte werknemer in hun champignonkwekerij. De zoon kreeg 15 maanden cel opgelegd, waarvan drie maanden voorwaardelijk. Vader kreeg 6 maanden voorwaardelijk cel en een geldboete van 15.000 euro. Het bedrijf, dat eigendom is van de zoon, is beboet met 150.000 euro.