De bewoners van de Groenstraat hebben een bord als protest geplaatst tegen de komst van een nieuw bedrijventerrein. Met 2e van links Els Heemels, Henk van Dommelen (voorgrond knielend) en Huub van Dommelen (ook knielend met hond).
Volledig scherm
De bewoners van de Groenstraat hebben een bord als protest geplaatst tegen de komst van een nieuw bedrijventerrein. Met 2e van links Els Heemels, Henk van Dommelen (voorgrond knielend) en Huub van Dommelen (ook knielend met hond). © Pix4Profs-Ron Magielse

Geen bedrijventerrein Mierbeek-noord, maar wel oost? Een gruwel, vindt de buurt

ESBEEK - De bewoners van de Groenstraat in Esbeek snappen er niks van. Twee weken geleden werd duidelijk dat het college van B en W van Hilvarenbeek een bedrijventerrein wil op de akkers achter hun huizen. ,,Nu kun je de kerk van Diessen zien liggen. Dat moet je toch niet volbouwen?”

 1. Ondernemers overwegen vertrek uit Hilvarenbeek door ruimtegebrek bedrijventerreinen
  PREMIUM

  Onderne­mers overwegen vertrek uit Hilvaren­beek door ruimtege­brek bedrijven­ter­rei­nen

  HILVARENBEEK - Een aantal ondernemers dreigt uit Hilvarenbeek te vertrekken vanwege het gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden in de gemeente. Dat is een van de conclusies van het Economisch Platform, dat onderzoek deed naar het tekort aan bedrijventerrein in Hilvarenbeek. Er is vraag naar ruim 10 hectare, terwijl er momenteel nog maar één kavel van zo’n 2700 vierkante meter beschikbaar is.
 1. 'Opa K'NEX' verrast met een nieuw reuzenrad: 'Geweldig dat mensen dat voor je overhebben'
  Play

  'Opa K'NEX' verrast met een nieuw reuzenrad: 'Geweldig dat mensen dat voor je overhebben'

 2. Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'
  Play

  Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'