Volledig scherm
File op A58 door kapotte vrachtwagen © Twitter/RijkswaterstaatVID

File op A58 tussen Tilburg en Eindhoven door kapotte vrachtwagen

TILBURG - Er stond sinds woensdagavond 18.30 uur een flinke file op de A58 van Tilburg naar Eindhoven. Tussen Tilburg Centrum-Oost en Oirschot stond het vast. De weg ging iets voor 19.00 uur alweer open.

De vertraging ontstond door een kapotte vrachtwagen. De rechterrijstrook werd daarom afgesloten. Er stond op het hoogtepunt ongeveer 8 kilometer file, aldus Rijkswaterstaat/VID. Maar die vertraging neemt dus weer af.

Verkeer richting Eindhoven kan omrijden via Den Bosch over de A65 en de A2.

Eerder op de avond stond op dezelfde weg ook al file door een stilgevallen vrachtwagen.

  1. Happy times en drugs, het valt niet altijd samen
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Happy times en drugs, het valt niet altijd samen

    Het Trimbos-Instituut publiceerde maandag een onderzoek dat buitengewoon slecht nieuws bevatte voor iedereen die pleit voor het legaliseren van xtc en andere partydrugs. Steeds meer Nederlanders belanden na drugsgebruik in het ziekenhuis, zo luidde de belangrijkste conclusie van de Monitor Drugsincidenten. In het rapport is exact te lezen hoe het komt dat een groeiend aantal drugsgebruikers op de afdeling Spoedeisende Hulp terecht komt. De xtc-pillen worden sterker, het tripmiddel ketamine (dat ook gebruikt wordt voor het verdoven van paarden) is bezig aan een opmars en het gebruik van ghb is niet te stuiten.