Studente Puck van Eijkeren in haar toekomstige kamer. Ze gaat wonen in een van de tweehonderd studentenwoningen van de CobbenCampus.
Volledig scherm
PREMIUM
Studente Puck van Eijkeren in haar toekomstige kamer. Ze gaat wonen in een van de tweehonderd studentenwoningen van de CobbenCampus. © Pix4Profs / Jules van Iperen

En hup, weer een studentenwoning naar 3D-model voor de Cobbencampus

TILBURG - Ondanks de bouwvak wordt er volop verder gewerkt aan het nieuwste project dat onder de CobbenCampus valt. De eerste 83 van in totaal tweehonderd studentenwoningen van The Garden moeten begin september bewoond zijn.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.