Volledig scherm
De EMTÉ wordt omgebouwd en uitgebreid. © Google Streetview

EMTÉ Tilburg aan Besterdring wordt omgebouwd tot Coop

TILBURG - EMTÉ Tilburg Besterdring sluit zaterdag 1 juni om 13.00  uur de deuren. In een maand tijd wordt de supermarkt vervolgens omgebouwd tot Coop. 

Supermarktmanager Frank van Eijck is blij met de verbouwing, die gepaard gaat met uitbreiding. ,,Klanten kennen de winkel straks niet meer terug! Het winkelpand wordt groter en krijgt een nieuwe entree richting het terrein van de winkel. Ook komt er een overzichtelijke, ruimtelijke indeling en wordt de hele supermarkt voorzien van de Coop-uitstraling. Ook de parkeerplaats wordt groter.”

Slijterij en slagerij

De slijterij behoudt zijn plekje in de winkel en de ambachtelijke slagerij komt terug. Naast de gebruikelijke kassa’s introduceert Coop Tilburg Besterdring nieuwe zelfscankassa’s waar klanten straks ook zelf hun boodschappen kunnen scannen. De openingstijden van de winkel blijven ruim: van maandag tot en met zaterdag is Coop Tilburg Besterdring van 8.00 tot 20.00 uur open en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Op dinsdag 2 juli om 17 uur wordt Coop Tilburg Besterdring feestelijk geopend. Aan het naburige Wilhelminapark werd vorig jaar al een Aldi omgebouwd tot Coop.  Dat werd daarmee de eerste vestiging van de supermarktketen in Tilburg.