Jan Huijbregts (94) bij de plek waar ooit zijn Heidehoeve stond. In zijn handen heeft hij een foto van hem en zijn vrouw Joke in hun beginjaren van de bekende horecazaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Huijbregts (94) bij de plek waar ooit zijn Heidehoeve stond. In zijn handen heeft hij een foto van hem en zijn vrouw Joke in hun beginjaren van de bekende horecazaak. © Pix4Profs / Joris Buijs

Een laatste groet aan gesloopte Heidehoeve: dé plek van eerste liefdes, grote bingo’s en de Caballero Boys

TILBURG - Met het neerhalen van de laatste muur, rest alleen nog de herinnering aan de beroemde horecazaak De Heidehoeve. Ooit een vervallen cafeetje, verbouwd door Jan en Joke Huijbregts die er met hun acht kinderen in trokken. Dag en nacht sjouwen. Het voetbal ging er altijd door en een pilsje kostte 80 cent in de discotheek.

  1. Agent moet scooterrijder paar keer slaan zodat hij stopt met bijten: ‘die controle vond ik discriminatie’
    PREMIUM

    Agent moet scooterrij­der paar keer slaan zodat hij stopt met bijten: ‘die controle vond ik discrimina­tie’

    TILBURG/BREDA - Spugen, trappen, schelden en bijten. En alleen maar omdat F.A. (21) werd aangehouden op zijn scooter voor een controle in Tilburg. Hij beet eerst in de onderarm van een agent, later beet hij zo hard in de vinger van iemand van het arrestatieteam dat die een paar keer op het hoofd van de verdachte moest slaan zodat hij los zou laten. ,,Ik heb me erover verbaasd hoe u tekeer bent gegaan. Alleen omdat u werd gecontroleerd", spreekt de politierechter hem toe.