Jan Huijbregts (94) bij de plek waar ooit zijn Heidehoeve stond. In zijn handen heeft hij een foto van hem en zijn vrouw Joke in hun beginjaren van de bekende horecazaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Huijbregts (94) bij de plek waar ooit zijn Heidehoeve stond. In zijn handen heeft hij een foto van hem en zijn vrouw Joke in hun beginjaren van de bekende horecazaak. © Pix4Profs / Joris Buijs

Een laatste groet aan gesloopte Heidehoeve: dé plek van eerste liefdes, grote bingo’s en de Caballero Boys

TILBURG - Met het neerhalen van de laatste muur, rest alleen nog de herinnering aan de beroemde horecazaak De Heidehoeve. Ooit een vervallen cafeetje, verbouwd door Jan en Joke Huijbregts die er met hun acht kinderen in trokken. Dag en nacht sjouwen. Het voetbal ging er altijd door en een pilsje kostte 80 cent in de discotheek.

  1. De finale bij André van Duin haalde Ad niet, maar zijn grote liefde voor kleine dingen blijft
    De hobbykamer van...

    De finale bij André van Duin haalde Ad niet, maar zijn grote liefde voor kleine dingen blijft

    DONGEN- Liefhebbers van het programma De Grote Kleine Treinencompetitie zouden Ad Verweij (52) uit Dongen kunnen herkennen. Hij was een van de deelnemers aan het door André van Duin gepresenteerde tv-show. Helaas viel Verweij met zijn team voor het eind van de competitie uit. Op zijn hobbykamer staat nog een schaalmodel dat eigenlijk voor een volgende opdracht bestemd was.