Bij de hoofdentree van het ETZ in Tilburg worden potten en planten uitgedeeld aan het zorgpersoneel. Het Tilburgse familiebedrijf dat bloempotten produceert met gerecycled plastic, wil het personeel zo een hart onder de riem steken.
Volledig scherm
Bij de hoofdentree van het ETZ in Tilburg worden potten en planten uitgedeeld aan het zorgpersoneel. Het Tilburgse familiebedrijf dat bloempotten produceert met gerecycled plastic, wil het personeel zo een hart onder de riem steken. © Pix4Profs/Jan Stads

Duizenden planten voor zorgpersoneel ziekenhuis Tilburg

TILBURG - Vooral veel blije en verraste gezichten van het ziekenhuispersoneel bij het ETZ in Tilburg. Daar deelt de Tilburgse bloempottenfabrikant Elho in en rond het ziekenhuis in Tilburg Zuid ruim 3000 potten met planten en bloemen uit aan het personeel. 

,,We willen de hardwerkende zorgmedewerkers bedanken voor al hun inzet", zegt Patty Willems van de de pottenfabrikant.Juist daarom koos Elho er voor om maandag,  in samenwerking met plantenkweker Addendo uit te delen bij de locatie Elisabeth. 

Dinsdag rijdt de vrachtwagen met planten en potten naar de locatie locatie ETZ TweeSteden om ook daar het personeel een hart onder de riem te steken. ,,Maandag en dinsdag zijn de dagen dat er de meeste mensen aan het werk zijn bij de ziekenhuizen”, verklaart Willems.  ,,Zo kunnen we de meeste mensen belonen voor het harde werk van de laatste weken. Uit sympathie en medeleven.”