Job van Uitert is regelmatig te vinden in Adrenaline Control in Rijen om zich voor te bereiden op het echte werk.
Volledig scherm
PREMIUM
Job van Uitert is regelmatig te vinden in Adrenaline Control in Rijen om zich voor te bereiden op het echte werk. © Foto: Ramon Mangold

Dongense coureur Van Uitert maakt thuis meer kilometers dan ooit: ‘Geeft adrenalinekick van echt racen’

Alle racecircuits zijn op slot, maar voor het simracen zijn het hoogtijdagen. Job van Uitert maakt thuis in Dongen meer virtuele kilometers dan ooit.

Normaal krijgt Job van Uitert (21) niet de kans om tegen Max Verstappen te racen. Maar nu in tijden van corona alle racekalenders zijn leeg geveegd, meten autocoureurs uit verschillende disciplines elkaars krachten. Ook in het simracen is Verstappen van de buitencategorie, heeft de Dongenaar ervaren.

 1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
  PREMIUM

  Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

  TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.
 2. Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’
  PREMIUM

  Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’

  KAATSHEUVEL - ,,Schandalig dat we een extra kaartje voor in de avond moeten kopen, dat was niet de afspraak.” Bezoekers van de Efteling die voor de coronacrisis een overnachting hebben geboekt, voelen zich gedupeerd omdat de openingstijden onverwachts zijn aangepast. Als ze in de maanden juli en augustus 's avonds naar het park willen, moeten ze opeens een extra kaartje van 25 euro kopen.