Videoland/WarnerBros
Volledig scherm
PREMIUM
Videoland/WarnerBros © Videoland/WarnerBros

Djago doet mee aan De Bachelorette: ‘Ik had nog nooit van Gaby Blaaser gehoord’

TILBURG - Strijden om het hart van influencer Gaby Blaaser (33) in Zuid-Afrika klinkt voor veel mannen waarschijnlijk als een droom. Voor Djago Smits (27) uit Tilburg werd dat werkelijkheid. Hij deed samen met 17 andere mannen mee aan het programma De Bachelorette, dat nu op Videoland te zien is. ,,Ik twijfelde lang over mijn deelname. Kan je je wel openstellen voor liefde in een paar weken tijd?”

Het concept van De Bachelorette is simpel. Achttien knappe vrijgezelle mannen strijden om het hart van één vrijgezelle vrouw. Na iedere aflevering vallen er deelnemers af, tot er uiteindelijk nog maar één overblijft: de ware Jacob In dit eerste Nederlandse seizoen is het influencer en tv-persoonlijkheid Gaby Blaaser die de zoektocht aangaat naar ware liefde. Die zoektocht vindt overigens niet plaats in Nederland, maar in Westkaap, Zuid-Afrika. 

  1. Geen cel maar taakstraf voor dodelijk ongeluk met jongen (14) uit Tilburg, bestuurder reed door rood licht
    PREMIUM

    Geen cel maar taakstraf voor dodelijk ongeluk met jongen (14) uit Tilburg, bestuurder reed door rood licht

    TILBURG - Een 24-jarige Tilburger hoeft van de rechtbank in Breda niet de gevangenis in nadat hij een op 25 juli 2018 een dodelijk ongeluk veroorzaakte op de Ringbaan-Zuid op de kruising bij het Willem II Stadion in Tilburg. Het doodrijden van de 14-jarige knul was wel zijn schuld, maar de rechtbank volstond met de maximale taakstraf van 240 uur en een rijverbod van een jaar.