Echtpaar Haens- van Hoof is 60 jaar getrouwd op 22 juli 2021
Volledig scherm
Echtpaar Haens- van Hoof is 60 jaar getrouwd op 22 juli 2021 © Foto: familie

Diamanten huwelijk voor echtpaar Haens-van Hoof: ‘Gewoon allebei bezig blijven’

TILBURG - Liefde op het eerste gezicht was het tussen Jan Haens (84) en Riet Haens - van Hoof (82) uit Tilburg. Ze ontmoetten elkaar bij de Frituur Salon Tivoli. Nu zestig jaar later vieren ze op 22 juli hun diamanten huwelijk.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.