De dag dat Laura (23) in één klap twee vriendinnen verloor

VideoCHAAM - Laura Rijvers (23) verloor in één klap twee vriendinnen bij een auto-ongeluk. Ze krabbelde uit een diep dal en gaat binnenkort met haar verhaal scholen af om jongeren bewust te maken van de risico’s in het verkeer. ,,Ik weet wat mensen voor een verdriet te wachten staat.”

Volledig scherm
Laura Rijvers vertelt over haar verdriet na het ongeluk waarbij ze twee vriendinnen verloor. © Beeld Werkt

Wat als? Wat als die man niet met alcohol op achter het stuur was gekropen? Wat als hij niet veel te hard had gereden? Wat als hij zijn ogen wél op de weg had gehouden? Hadden haar hartsvriendinnen Laura Adams en Dominique Geerts dan nog geleefd? 

Het zijn vragen die Laura Rijvers (23) uit het Brabantse Chaam al jaren dagelijks bezighouden. De antwoorden zal ze nooit krijgen. ,,Ik had heel graag een gesprek met hem willen hebben. Om hem één vraag te stellen: waarom nam je zoveel risico?”

  1. Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    TILBURG - Jaqueline van Heugten (42) zag zaterdag haar woning uitbranden aan de Antoon Coolenlaan in Tilburg terwijl haar zoon nog op zolder lag te slapen. De 16-jarige jongen kon uiteindelijk door de brandweer van het dak worden gered, maar zijn moeder kreeg onmiddellijk flashbacks naar een dramatische gebeurtenis uit haar jeugd: ,,Ik verloor mijn vader bij een brand toen ik zo jong was als mijn zoon. In paniek stopte ik niet met schreeuwen tot hij het zou horen.”