Volledig scherm
PREMIUM
Smeris is voor opnames terug in Tilburg. Jeroen van Koningsbrugge neemt een scène op, met op de achtergrond de Vogelkooitjes-flat. © Pix4Profs/René Schotanus

Daar is de Smeris-crew weer: opnames voor slotseizoen op verschillende plekken in Tilburg

TILBURG - De cirkel is rond voor politieserie Smeris. Deze week worden op verschillende plekken in Tilburg opnames gemaakt voor het slotseizoen.

Op diverse locaties in Tilburg en omgeving werden woensdag opnamen gemaakt voor het vijfde en laatste seizoen van politieserie Smeris. Maar of de stad weer net zo prominent in beeld komt als in het eerste seizoen is afwachten tot begin volgend jaar, als de drie laatste afleveringen worden uitgezonden.

  1. Tilburg kleurt rood: overal waar je kijkt rood haar en rode baarden

    Tilburg kleurt rood: overal waar je kijkt rood haar en rode baarden

    Lotte (5) en Niels (4) Smits uit Udenhout trokken veel bekijks vanmiddag vroeg. Ze zijn twee van de honderd ambassadeurs van de RedHead Days die dit weekeinde in Tilburg rondlopen. Ze waren als een van de eersten vanochtend op het Pieter Vreedeplein bij de start van de Readhead days kinderspelen. Zo mogen ze met afbeeldingen van beroemde roodharigen op de foto. Moeder Martine wil dat haar kinderen het gevoel krijgen dat ze bijzonder zijn, daarom gaf ze ze op als ambassadeur.