Honderden supporters reisden vorige week woensdag af naar Luxemburg om daar de spelersbus te verwelkomen voor aanvang van de wedstrijd tegen Progrès Niederkorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Honderden supporters reisden vorige week woensdag af naar Luxemburg om daar de spelersbus te verwelkomen voor aanvang van de wedstrijd tegen Progrès Niederkorn. © BSR Agency

Café De Kok moet komende weken dicht blijven tijdens wedstrijddagen Willem II

TILBURG - Café De Kok moet vanaf donderdag drie weken dicht blijven tijdens wedstrijddagen van Willem II. Dat heeft burgemeester Weterings besloten. Donderdag speelt Willem II thuis tegen FC Rangers. 

  1. Tilburgse Bryan overspoeld met lovende reacties na ontvangen van emotionele brief over overleden vader

    Tilburgse Bryan overspoeld met lovende reacties na ontvangen van emotionele brief over overleden vader

    TILBURG - De Tilburgse Bryan Vreijsen heeft zeven jaar na het overlijden van zijn vader een bijzondere brief ontvangen. Afkomstig van een vrouw, bij wie zijn vader jaren geleden als klusser hielp tijdens een verhuizing. Ze moest hem nog geld betalen, maar vanwege zijn snelle overlijden door asbestkanker is dat er nooit van gekomen. En dus krijgt zoon Bryan het nu alsnog. Niet alleen de Tilburger is geëmotioneerd door die boodschap, ook op social media wordt er met veel lof gereageerd op de sympathieke actie.