Brand op het terrein van EuroParcs Resort Kaatsheuvel.
Volledig scherm
Brand op het terrein van EuroParcs Resort Kaatsheuvel. © FPMB / Erik Haverhals

Brand in container met sloopafval op EuroParcs Resort Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De brandweer is zondagmiddag in de weer geweest bij een containerbrand op het terrein van EuroParcs Resord Kaatsheuvel. Bij de brand kwam veel rook vrij.

 1. Een contactverbod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’
  PREMIUM

  Een contactver­bod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’

  TILBURG - Ze kunnen niet met en eigenlijk ook niet zonder elkaar leven. Want ook al heeft de ex-vriendin met succes een contactverbod afgedwongen voor de 43-jarige C.D., ze belt hem zelf op. ,,Ik heb haar verhuisd, ik heb daar geschilderd, ik heb daar drie dagen in huis gezeten", zegt de verdachte tegen de politierechter. En dat was allemaal nadat D. al vast had gezeten voor het bedreigen van zijn ex. ,,Zij stalkt mij ook.”
 2. Tilburgse Bryan overspoeld met lovende reacties na ontvangen van emotionele brief over overleden vader

  Tilburgse Bryan overspoeld met lovende reacties na ontvangen van emotionele brief over overleden vader

  TILBURG - De Tilburgse Bryan Vreijsen heeft zeven jaar na het overlijden van zijn vader een bijzondere brief ontvangen. Afkomstig van een vrouw, bij wie zijn vader jaren geleden als klusser hielp tijdens een verhuizing. Ze moest hem nog geld betalen, maar vanwege zijn snelle overlijden door asbestkanker is dat er nooit van gekomen. En dus krijgt zoon Bryan het nu alsnog. Niet alleen de Tilburger is geëmotioneerd door die boodschap, ook op social media wordt er met veel lof gereageerd op de sympathieke actie.