De leden van de Tilburgse band The Small Breed met van links naar rechts Malenzie Macdonald, Jan Kappé, Gijs van der Heijden, Erik Bus en Guus van den Heuvel.
Volledig scherm
PREMIUM
De leden van de Tilburgse band The Small Breed met van links naar rechts Malenzie Macdonald, Jan Kappé, Gijs van der Heijden, Erik Bus en Guus van den Heuvel. © Siem van Woerkom


Fan van sixtiessound: niks om je voor te schamen vinden muzikanten van Tilburgse band The Small Breed

TILBURG - De muzikanten van de Tilburgse band The Small Breed zijn liefhebbers van psychedelische rock uit de jaren zestig en dat is goed terug te horen op hun onlangs verschenen debuutalbum. ,,We hoeven ons niet te schamen als we daarmee geassocieerd worden.”

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?