De parkeergarage Zwijsen (de langgerekte vorm achter de witte gebouwen) komt op het Zwijsenterrein parallel aan het spoor te staan. Achter de gebouwen die in de toekomst aan de Burgemeester Brokxlaan grenzen.
Volledig scherm
PREMIUM
De parkeergarage Zwijsen (de langgerekte vorm achter de witte gebouwen) komt op het Zwijsenterrein parallel aan het spoor te staan. Achter de gebouwen die in de toekomst aan de Burgemeester Brokxlaan grenzen. © Vissers & Roelands architecten & ingenieurs

Bouw eerste parkeergarage Spoorzone dit jaar van start: ruim 700 plaatsen, zonnepanelen op het dak

TILBURG - In oktober start de bouw van de eerste grote parkeergarage van de Spoorzone, op het Zwijsenterrein.  Met plaats voor 732 auto’s, ruim 200 fietsen en 77 scooters. De Omgevingscommissie is zo goed als akkoord. 

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.