Volledig scherm
Groenvrijwilligers aan het werk; uiterst rechts Johan Dunnewijk, voorzitter en daarnaast Noud Derks, penningmeester. © Spoorpark Tilburg

Bestuur Spoorpark zoekt groenvrijwilligers voor de zomer

TILBURG - Het bestuur van het Spoorpark is dringend op zoek naar vrijwilligers die helpen bij het onderhoud van de groenvoorzieningen om het park mooi en verzorgd te laten blijven.  

Het gaat hierbij om alle voorkomende werkzaamheden als onkruid wieden, schoffelen, harken en dergelijke. Vrijwilligers kunnen voor een periode tot half augustus het aantal te werken uren en dagen of dagdelen zelf bepalen.  ,,Ook na half augustus blijft de behoefte veel hulp, maar voorlopig zijn wij blij met iedereen die ons de zomer wil doorhelpen", laat het bestuur weten.

Sinds kort is Theo Horsten werkzaam in het Spoorpark als groenbeheerder/conciërge. Hij behaalde zijn diploma voor de MBO groenopleiding. Horsten heeft ervaring in de bloementeelt en bloemsierkunst en heeft een eigen volkstuin. Hij heeft de coördinatie van de groenvrijwilligers als taak. Voor vragen, verdere informatie en aanmelden zijn de vrijwilligerscoördinatoren te bereiken via vrijwilligers@spoorparktilburg.nl.

  1. Glorietijd Deusone is slechts een echo, ook digitale versie van dorpskrant Diessen stopt ermee

    Glorietijd Deusone is slechts een echo, ook digitale versie van dorpskrant Diessen stopt ermee

    HILVARENBEEK - In de gloriedagen had het dorpsblad van Diessen Deusone nog zo'n duizend abonnees. De digitale versie, zoals die sinds zeven jaar in de lucht is, is inmiddels zijn bestaansrecht verloren. Vanaf 1 februari gaat de stekker eruit. ,,We hebben sinds een jaar of vijf, zes geen eigen redacteuren meer. Je zag het aantal bezoekers steeds verder teruglopen", zegt hoofdredacteur Gerard van Nunen.