Volledig scherm
PREMIUM
De Muzenconcerten (hier de editie van 2018) waren een schot in de roos voor het bruisender maken van het Reeshofpark. © Beeld Werkt

Belle Perez en co zorgen voor reuring in het Reeshofpark

TILBURG - Tussen Heyhoef en Dongezone ligt 22 hectare Reeshofpark. Een kruisbeeld geeft bezoekers mee: 'Geef om een ander'. Samen sporten of zingen bijvoorbeeld.

Volledig scherm
parkleven © bd

Zangeres Farah Lintelo heeft er zin in. ,,Heel tof om daar te staan. Het wordt superleuk.” ‘Daar' is in dit geval het podium van de Muzenconcerten in het Reeshofpark. Een thuiswedstrijd voor de 15-jarige zangeres uit de Reeshof. De reeks van vier concerten begint op dinsdag 23 juli, Farah staat 6 augustus in het voorprogramma van de Nederlandstalige coverband 'Van Eigen Bodem'.

  1. Glorietijd Deusone is slechts een echo, ook digitale versie van dorpskrant Diessen stopt ermee

    Glorietijd Deusone is slechts een echo, ook digitale versie van dorpskrant Diessen stopt ermee

    HILVARENBEEK - In de gloriedagen had het dorpsblad van Diessen Deusone nog zo'n duizend abonnees. De digitale versie, zoals die sinds zeven jaar in de lucht is, is inmiddels zijn bestaansrecht verloren. Vanaf 1 februari gaat de stekker eruit. ,,We hebben sinds een jaar of vijf, zes geen eigen redacteuren meer. Je zag het aantal bezoekers steeds verder teruglopen", zegt hoofdredacteur Gerard van Nunen.