Clemens Bastiaansen (links) en Tobias Slabbekoorn verbleven in de jaren zeventig op het voetbalinternaat van Willem II aan de Korvelseweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Clemens Bastiaansen (links) en Tobias Slabbekoorn verbleven in de jaren zeventig op het voetbalinternaat van Willem II aan de Korvelseweg. © Pix4Profs / Joris Buijs

Bastiaansen en Slabbekoorn: vrienden sinds het voetbalinternaat van Willem II

WILLEM II 125 JAARTILBURG - Talentvolle spelers opleiden tot voetbalprofs: dat was in de jaren 70 het idee achter het internaat van Willem II. Clemens Bastiaansen en Tobias Slabbekoorn, allebei 63 inmiddels, halen herinneringen op.

  1. Op klaarlichte dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtoffer’
    PREMIUM

    Op klaarlich­te dag verdwijnt de kluis uit De Spaarbank en eindigt in de auto van Petru: ‘Ik ben hier het slachtof­fer’

    TILBURG/BREDA - Pas in de avond komt het personeel van stadscafé De Spaarbank erachter dat de kluis is gestolen. Op een klaarlichte dag in juni is iemand daarmee naar buiten gelopen. Dat die uiteindelijk in de auto van Petru B. in Rotterdam ligt, komt omdat de verdachte die heeft gevonden. ,,Ik ben vals beschuldigd, ik ben hier het slachtoffer”, vertelt B. tegen de politierechter in Breda.