Volledig scherm
Auto slaat over de kop in Tilburg © Jack Brekelmans Persburo BMS

Auto over de kop geslagen in Tilburg, vrouw lichtgewond

TILBURG - Een automobiliste is woensdagmiddag met haar auto over de kop geslagen op de Burgemeester Bechtweg in Tilburg. De vrouw raakte lichtgewond, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De vrouw kwam uit de richting van de Burgemeester Letschertweg toen ze vermoedelijk schrok van een vrachtwagen. Hierdoor raakte haar voertuig in een slip, om vervolgens op zijn kop tot stilstand te komen op de tegenovergestelde rijbaan. 

Een automobilist die het ongeval in zijn binnenspiegel zag gebeuren, bood eerste hulp en haalde de vrouw uit haar auto, en belde vervolgens de hulpdiensten. Het zwaar beschadigde voertuig is door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd.

  1. Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    TILBURG - Jaqueline van Heugten (42) zag zaterdag haar woning uitbranden aan de Antoon Coolenlaan in Tilburg terwijl haar zoon nog op zolder lag te slapen. De 16-jarige jongen kon uiteindelijk door de brandweer van het dak worden gered, maar zijn moeder kreeg onmiddellijk flashbacks naar een dramatische gebeurtenis uit haar jeugd: ,,Ik verloor mijn vader bij een brand toen ik zo jong was als mijn zoon. In paniek stopte ik niet met schreeuwen tot hij het zou horen.”