Hennepkwekerij opgerold Kaatsheuve.l
Volledig scherm
Hennepkwekerij opgerold Kaatsheuve.l © Foto Persbureau Midden Brabant Erik Haverhals

Anonieme tip leidt tot vondst hennepkwekerij in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Na een anonieme tip heeft de politie samen met Enexis en de gemeente een onderzoek ingesteld naar een vermoedelijke hennepkwekerij aan de Langemeer in Kaatsheuvel. Na controle bleek dit inderdaad het geval. 

De eigenaar van de woning moet zich voor de rechter verantwoorden. Enexis heeft de stroom afgesloten en de eigenaar kan een flinke naheffing verwachten. De gemeente wil het pand voor een bepaalde tijd sluiten.  

In een woning aan de Langemeer in Kaatsheuvel trof de politie een hennepkwekerij aan.
Volledig scherm
In een woning aan de Langemeer in Kaatsheuvel trof de politie een hennepkwekerij aan. © Politie gemeente Loon op Zand
  1. Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normaliseren’
    PREMIUM

    Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normalise­ren’

    TILBURG - Vanuit zijn slaapkamer, geveld door corona, zag de voorzitter van de medische staf van het ETZ noodgedwongen hoe snel de wereld veranderde. Inmiddels is Edo Arnoldus terug aan het werk. Tijd om wat zaken op een rijtje te zetten. ,,We zitten nog middenin de coronacrisis. Toch dringt zich nu al de vraag op wanneer we de zorg weer wat kunnen gaan normaliseren.”