De horeca in Tilburg werkt zich in het zweet, een stuk of vijf scenario’s liggen klaar. Wat sowieso gaat gebeuren? ,,Feest vieren en dronken worden’’, zegt Leander Willemstein van De Vos en de Craen, RAW en Café Mimi.
Volledig scherm
PREMIUM
De horeca in Tilburg werkt zich in het zweet, een stuk of vijf scenario’s liggen klaar. Wat sowieso gaat gebeuren? ,,Feest vieren en dronken worden’’, zegt Leander Willemstein van De Vos en de Craen, RAW en Café Mimi. © Jan van Eijndhoven

Alle hens aan dek voor carnaval: ‘Lekker weer hutjemutje staan’

TILBURG/SCHIJNDEL/BOXTEL/UDEN/OSS - Hoe draai je last-minute een carnavalsfeest in elkaar waar je normaal máánden over doet? Heeft er iemand nog personeel over? Bier? En komt al dat volk wel opdagen? ,,We hebben weer zin om hutjemutje te staan.’’