Een traumahelikopter werd opgeroepen naar het ongeluk in Tilburg waarbij een motorrijder zwaargewond raakte.
Volledig scherm
Een traumahelikopter werd opgeroepen naar het ongeluk in Tilburg waarbij een motorrijder zwaargewond raakte. © Jack Brekelmans/Persburo BMS

19-jarige motorrijder uit Tilburg overleden bij ernstig ongeluk Stokhasseltlaan

TILBURG - Het slachtoffer dat zondagavond om het leven kwam bij een ernstig ongeluk op de kruising van de Beethovenlaan met de Stokhasseltlaan in Tilburg, is een 19-jarige man. Dat meldt de politie.

Rond 20.50 uur botsten een motor en een auto op elkaar op de kruising. De 19-jarige motorrijder uit Tilburg raakte zwaargewond en moest gereanimeerd worden. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, waren snel aanwezig maar hulp mocht niet meer baten.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) en Team Verkeer van de politie hebben ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht. Op de plek van het ongeval waren al snel veel omstanders aanwezig. Zij zijn in het belang van het onderzoek, maar ook vanwege de coronamaatregelen, weggestuurd. 

Een groep omstanders kwam kijken naar het ongeluk. Na de tweede keer vorderen door de politie keerde de groep huiswaarts.
Volledig scherm
Een groep omstanders kwam kijken naar het ongeluk. Na de tweede keer vorderen door de politie keerde de groep huiswaarts. © Jack Brekelmans

Bekijk hier beelden terug van het ongeluk.