Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © Thinkstock

14-jarige jongen op straat beroofd door minderjarige overvallers in Tilburg

TILBURG - Twee minderjarige jongens, 14 en 15 jaar oud, uit Tilburg zijn maandagmiddag aangehouden vanwege een straatroof. De twee zouden zaterdagavond een 14-jarige jongen op de Lage Witsiebaan in Tilburg beroofd hebben. 

Volgens het slachtoffer werd hij op de Lage Witsiebaan benaderd door de twee minderjarige Tilburgers. Zij bedreigden hem en beroofde hem van het geld dat hij bij zich had. Daarna gingen ze er op de fiets vandoor. Het slachtoffer waarschuwde direct de politie en deed aangifte van beroving. 

Hierop is de politie een onderzoek gestart. Daarbij kwamen al snel de twee minderjarige verdachten in beeld. Zij zijn maandag op hun thuisadres aangehouden en vastgezet voor verder onderzoek. 

  1. Bart vermaakt kinderen tijdens file op A58 bij Oirschot: 'Veel ouders gaven complimentjes

    Bart vermaakt kinderen tijdens file op A58 bij Oirschot: 'Veel ouders gaven compliment­jes

    OIRSCHOT – Wat doe je als je met een bus vol levensgrote spellen stilstaat in de file? Bart Verhees en zijn collega’s van het spelletjes- en entertainmentbedrijf Partyhome besloten zondagavond niet doelloos te blijven zitten. Uit hun busje pakten ze het spel vier op een rij om dat op het asfalt van de A58 te spelen. ,,Voor we het wisten kwamen van alle kanten kinderen aangelopen die mee wilden spelen.’’