Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Zwembad bij De Zeeuwse Parel, maar alleen voor campinggasten

SCHERPENISSE - Zit alles mee, dan kunnen de gasten van vakantiepark De Zeeuwse Parel in Scherpenisse, voorheen camping De Pluimpot, volgende zomer genieten van een buitenzwembad. ,,Een park zonder bad is niet meer van deze tijd”, zegt eigenaresse Eva Rosenbaum.

 1. Viroloog: ‘Grote problemen met lankmoedige beleid van het kabinet’
  PREMIUM

  Viroloog: ‘Grote problemen met lankmoedi­ge beleid van het kabinet’

  GILZE/WOUW - Drie spelers bleken maandag met corona besmet bij voetbalclub VV Gilze, dinsdag werd bekend dat zes jeugdspelers bij voetbalclub Cluzona Wouw het virus bij zich hadden. Het toenemend aantal jongeren dat besmet raakt, baart Peter Rottier, emeritus hoogleraar virologie en virusziekten, zorgen. Evenals het uitblijven van drastische maatregelen van het kabinet. Hij voorziet ‘catastrofale gevolgen’.
 2. 10 september: Doortrapdag voor oudere fietsers in Sint-Annaland

  10 september: Doortrap­dag voor oudere fietsers in Sint-Annaland

  Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland, de gemeente Tholen en de Provincie Zeeland organiseren aanstaande donderdag de Doortrapdag in Sint-Annaland. Tijdens de bijeenkomst zijn er fietsactiviteiten georganiseerd die gericht zijn op de oudere, ervaren fietser. ,,We willen de oudere fietser tips en tools geven doordat ze door kunnen blijven fietsen en niet zullen stoppen”, zegt coördinator Roseline van den Heuvel. ,,Veel meer mensen stappen over na de e-bike. Dat is voor sommigen heel makkelijk om te gebruiken, maar voor anderen weer heel lastig. Sommige mensen zijn bang om achterom te kijken en durven daarom niet meer te fietsen, terwijl daar spiegeltjes voor zijn.”