Kiss Again tijdens een eerdere editie van Women in Rock.
Volledig scherm
Kiss Again tijdens een eerdere editie van Women in Rock. © CHRIS VAN KLINKEN

Women in Rock hoopt met terugkeer breder publiek te trekken

THOLEN - Zangeressen en vrouwelijke muzikanten. Die staan zaterdag 5 oktober centraal tijdens Women in Rock in De Meulvliet in Tholen.

En da's niet voor het eerst. Sterker nog: in de jaren 2005-2012 werd het festival jaarlijks gehouden. ‘De vroegere jaren’, noemen organisatoren Pierre Bouwens en Ton van Riet dat. 

Daarna doofde het vuur bij de organisatie door werk en gezinssituaties. Bouwens en Van Riet blazen het festival nu nieuw leven in. Het duo was ook in de beginjaren al betrokken bij de organisatie. Voor de komende editie hebben ze een breder programma samengesteld qua muziek, in de hoop een meer divers publiek te trekken.

Zes bands zullen vanaf 19.00 uur spelen in de Thoolse hal. Waaronder het Stallandse Rock Solid, en uit Denemarken komt Forever Still afgereisd. In The Dirty Denims uit Eindhoven ontmoet Women in Rock een oude bekende: de Brabantse formatie speelde al eerder op het Thoolse festival.

 Kaarten kosten 16 euro en zijn in de voorverkoop onder meer beschikbaar bij de Meulvliet. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement