Volledig scherm
De avondvierdaagse in Oud-Vossemeer. © Ernesta Verburg

Wandelaars weer vier avonden op pad in Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - De temperatuur kruipt langzaam omhoog en de dagen worden langer. Dat betekent dat in veel dorpen en steden de avondvierdaagse weer op het programma staat.

In Oud-Vossemeer trekken ruim tweehonderd sportievelingen deze week de wandelschoenen al vier keer aan. Dinsdag liepen ze de tweede etappe. Deelnemers kunnen er kiezen uit twee afstanden: 5 en 10 kilometer. Ook in onder meer Rilland en Wolphaartsdijk wordt de avondvierdaagse deze week gelopen. In Goes vindt het jaarlijkse evenement plaats in de week van 3 juni.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Iedereen verdient een tweede kans
    Geef uw mening

    Iedereen verdient een tweede kans

    Alsof een oude wond werd opengereten. Zo voelde het voor veel inwoners van Hoogerheide toen zij deze week vernamen dan Julien C., de man die in 2006 de 8-jarige Jesse Dingemans om het leven bracht, mogelijk op vrije voeten komt. C. zit nu nog in een tbs-kliniek in Groningen, maar de rechtbank beslist deze zomer of hij naar een instelling voor begeleid wonen kan en op verlof mag, ook zonder begeleiding. Volgens zijn behandelaars is C. daaraan toe. En iedereen verdient een tweede kans, toch?