Volledig scherm
© Politieteam Oosterscheldebekken

Vrouw uit Sint-Maartensdijk aangehouden met harddrugs

POORTVLIET - Een vrouw uit Sint Maartensdijk en een man uit Tilburg zijn vannacht aangehouden voor het bezitten van hard drugs. De bijrijder probeerde de drugs weg te moffelen.

Een agent controleerde de auto op de Achterstraat. In de auto wordt tientallen pillen en een wit poeder gevonden. Terwijl de agent bezig was met het arresteren van de vrouw, probeerde de bijrijder de drugs te verstoppen onder zijn shirt. Hij is aangehouden voor het weg smokkelen van in beslag genomen goederen. Beiden zitten vast voor verhoor. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?