Volledig scherm
Foodtrucks, foto ter illustratie © Dirk Jan Gjeltema

Vrijdagmiddagborrel met lokale artiesten in Tholen

THOLEN - Foodtrucks strijken vrijdag 14 juni neer op het terrein van scheepswerf Van Duivendijk in Tholen. Liveoptredens en dj’s zorgen voor de muziek tijdens de zesde editie van de Vrijmibotho. Een jaarlijkse vrijdagmiddagborrel in de buitenlucht.

Zeker duizend man verwacht medeorganisator Vincent van der Male. ,,Het gaat een spetterend feestje worden. Met vier foodtrucks die oesters en vis aanbieden op de scheepswerf. 

Vanaf eind van de middag zijn er doorlopend optredens van lokale en regionale artiesten. Zoals dj’s Redondo en Jorben Korevaar. Maar ook zangeressen als Lisa van Tiggele en Mascha Gladdines. Nieuw is M.O.K., de one man band uit Oss.

De borrel begint om half vijf en duurt tot half elf. De openingstijden zijn dit jaar verruimd. De belangstelling laat dat toe, zegt Van der Male. ,,Zelfs van buiten Tholen komen mensen naar de Vrijmibo.”

De borrel is ooit gestart in de Gasthuiskapel in Tholen. En nu voor de derde keer langs het water van de jachthaven. De toegang is vanaf 18 jaar. Entree 2 euro. Voor de organisatie van Vrijmibotho is dit jaar stichting Tholen Unighted in het leven geroepen.

Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar een lokaal goed doel. Geld dat overblijft is voor de organisatie van nieuwe evenementen in Tholen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement