Vrachtwagen rijdt achterop personenauto, bestuurder gewond

videoPOORTVLIET – Bij een botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto is vanmiddag een man gewond geraakt. De vrachtauto reed rond 14.45 uur op de Postweg tussen Tholen en Poortvliet tegen de achterkant van de auto aan doordat de vrachtwagenchauffeur te laat in de gaten had dat zijn voorganger was afgeremd.

Omdat aanvankelijk onduidelijk was waar het ongeval precies was, rukten diverse ambulances, de brandweer en een traumahelikopter uit.

Het ongeval ontstond doordat op de automobilist, een oudere man, ter hoogte van de Snabbeweg afremde omdat de auto voor hem een erf op wilde rijden. De botsing was het gevolg. De personenauto schoof door de klap enkele meters door en kwam tussen de weg en het fietspad tot stilstand.

De bestuurder is onderzocht in een ambulance. Hij kon ter plaatse worden behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Volledig scherm
De schade aan de personenauto is aanzienlijk. © HV Zeeland
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 27 maart: Kindertoneel in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse

    27 maart: Kinderto­neel in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenis­se

    Kunstkamer Holland in Scherpenisse daagt kinderen van 4-7 jaar en 8-11 jaar uit om mee te spelen in een verhaal. Bibliotheek Oosterschelde organiseert deze activiteit in het kader van de Kinderkunstweek. Willemien en Martin van de Kunstkamer Holland Huis dragen een verhaal voor in taal en beweging. Aan de hand van het verhaal, wordt met de kinderen een toneelstuk gespeeld. De toneelstukken worden gespeeld op woensdag 27 maart. Van 14.00 uur tot 15.00 uur zijn de 4-7 jarigen aan de beurt en van 15.30 uur tot 16.30 uur de andere groep. Aanmelden kan via www.bibliotheekoosterschelde.nl. Leden betalen 3,50 euro, niet-leden vijf euro.