Vrachtwagen rijdt achterop personenauto, bestuurder gewond

videoPOORTVLIET – Bij een botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto is vanmiddag een man gewond geraakt. De vrachtauto reed rond 14.45 uur op de Postweg tussen Tholen en Poortvliet tegen de achterkant van de auto aan doordat de vrachtwagenchauffeur te laat in de gaten had dat zijn voorganger was afgeremd.

Omdat aanvankelijk onduidelijk was waar het ongeval precies was, rukten diverse ambulances, de brandweer en een traumahelikopter uit.

Het ongeval ontstond doordat op de automobilist, een oudere man, ter hoogte van de Snabbeweg afremde omdat de auto voor hem een erf op wilde rijden. De botsing was het gevolg. De personenauto schoof door de klap enkele meters door en kwam tussen de weg en het fietspad tot stilstand.

De bestuurder is onderzocht in een ambulance. Hij kon ter plaatse worden behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Volledig scherm
De schade aan de personenauto is aanzienlijk. © HV Zeeland
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’
    Geef uw mening

    ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’

    Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?