Volledig scherm
© Thinkstock

Vijf euro korting voor abonnementshouders na storingen bij zwembad De Spetter in Tholen

THOLEN - Abonnementshouders van zwembad De Spetter in Tholen kunnen vijf euro korting krijgen op een abonnement voor 2020. De gemeente besloot dit in overleg met de ZwemRaad, omdat het zwembad zondag en ook gisteren voor een groot deel van de dag dicht was vanwege een technische storing. Eerder waren er ook al problemen met de waterkwaliteit.

Het troebele water zou ontstaan door de nieuwe zuiveringsinstallatie, die mogelijk ongeschikt is voor buitenbaden. Als die vertroebeling de wettelijke normen overschrijdt, moet het zwembad tijdelijk sluiten. Met de compensatie wil de gemeente abonnementshouders nu tegemoetkomen.

De compensatie bedraagt vijf euro korting in de voorverkoop van abonnementen voor het volgende seizoen en geldt alleen voor de eerste abonnementhouder van een gezin. Deze korting komt bovenop de reguliere reductie van vijf euro in de voorverkoop. Bezoekers die op de dagen van vroegtijdige sluiting een kaartje voor één dag hadden gekocht, hebben eerder al een nieuw kaartje gekregen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement