Volledig scherm
De Thoolse brug tussen Zeeland en West-Brabant. © Google

Thoolse brug twee nachten dicht

THOLEN - De Thoolse brug in de N286, op de grens van Zeeland en Noord-Brabant, is in de twee nachten tussen dinsdag en donderdag dicht. Rijkswaterstaat voert onderhoud uit.

De brug is beide keren dicht van 20.00 uur tot 6.00 uur. De parallelweg krijgt een nieuwe bovenlaag, en het asfalt van de hoofdrijbaan wordt gerepareerd. Die kan er daardoor tegen tot 2021 - dan krijgt de brug een grote opknapbeurt. 

Verkeer wordt omgeleid via de Oesterdam. Buslijn 107 mag er wel door, die rijdt over de parallelweg.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?