Volledig scherm
© Thinkstock

Tholen moet eigen gebouwen energiezuiniger maken

THOLEN - Betere isolatie, het energieverbruik verlagen en zonnepanelen op het dak: als het aan de Thoolse gemeenteraad ligt, gaat de gemeente haar gebouwen verduurzamen.

Dat gebeurt op dit moment nog te weinig, vindt de ChristenUnie. Daarom diende de partij donderdagavond een motie in om daar verandering in te gaan brengen. Op ABT en PVV na steunde de raad die. De gemeente krijgt nog wel even de tijd om daar plannen voor te maken. Pas halverwege 2020 moeten er voorstellen op tafel komen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Iedereen verdient een tweede kans
    Geef uw mening

    Iedereen verdient een tweede kans

    Alsof een oude wond werd opengereten. Zo voelde het voor veel inwoners van Hoogerheide toen zij deze week vernamen dan Julien C., de man die in 2006 de 8-jarige Jesse Dingemans om het leven bracht, mogelijk op vrije voeten komt. C. zit nu nog in een tbs-kliniek in Groningen, maar de rechtbank beslist deze zomer of hij naar een instelling voor begeleid wonen kan en op verlof mag, ook zonder begeleiding. Volgens zijn behandelaars is C. daaraan toe. En iedereen verdient een tweede kans, toch?