Volledig scherm
PREMIUM
Iza en Jan van Gorsel staan voor De Verwachting, de molen die zij willen verkopen. © Marcelle Davidse

Te koop: molen in hartje Tholen

THOLEN - Molen De Verwachting aan de Vlasmarkt in Tholen staat in de verkoop. Wie de molen koopt, krijgt van eigenaren Jan (68) en Iza (66) van Gorsel niet alleen het woonhuis, de molenwinkel en de molen, maar ook een volledig uitgewerkt plan voor uitbreiding met horeca.

Trots laat Jan de tekeningen van de uitbreiding zien. Het horecadeel zit vast aan de molenwinkel. De uitbouw met glaspartij ziet er gelikt uit. “De plannen zijn goedgekeurd door de welstandscommissie”, zegt Jan. “Alleen de bestemmingsplanprocedure moet nog worden doorlopen. Met een beetje geluk duurt dat zes maanden. Dan kun je aan de slag.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Iedereen verdient een tweede kans
    Geef uw mening

    Iedereen verdient een tweede kans

    Alsof een oude wond werd opengereten. Zo voelde het voor veel inwoners van Hoogerheide toen zij deze week vernamen dan Julien C., de man die in 2006 de 8-jarige Jesse Dingemans om het leven bracht, mogelijk op vrije voeten komt. C. zit nu nog in een tbs-kliniek in Groningen, maar de rechtbank beslist deze zomer of hij naar een instelling voor begeleid wonen kan en op verlof mag, ook zonder begeleiding. Volgens zijn behandelaars is C. daaraan toe. En iedereen verdient een tweede kans, toch?