Volledig scherm
PREMIUM
Iza en Jan van Gorsel staan voor De Verwachting, de molen die zij willen verkopen. © Marcelle Davidse

Te koop: molen in hartje Tholen

THOLEN - Molen De Verwachting aan de Vlasmarkt in Tholen staat in de verkoop. Wie de molen koopt, krijgt van eigenaren Jan (68) en Iza (66) van Gorsel niet alleen het woonhuis, de molenwinkel en de molen, maar ook een volledig uitgewerkt plan voor uitbreiding met horeca.

Trots laat Jan de tekeningen van de uitbreiding zien. Het horecadeel zit vast aan de molenwinkel. De uitbouw met glaspartij ziet er gelikt uit. “De plannen zijn goedgekeurd door de welstandscommissie”, zegt Jan. “Alleen de bestemmingsplanprocedure moet nog worden doorlopen. Met een beetje geluk duurt dat zes maanden. Dan kun je aan de slag.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 27 maart: Kindertoneel in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse

    27 maart: Kinderto­neel in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenis­se

    Kunstkamer Holland in Scherpenisse daagt kinderen van 4-7 jaar en 8-11 jaar uit om mee te spelen in een verhaal. Bibliotheek Oosterschelde organiseert deze activiteit in het kader van de Kinderkunstweek. Willemien en Martin van de Kunstkamer Holland Huis dragen een verhaal voor in taal en beweging. Aan de hand van het verhaal, wordt met de kinderen een toneelstuk gespeeld. De toneelstukken worden gespeeld op woensdag 27 maart. Van 14.00 uur tot 15.00 uur zijn de 4-7 jarigen aan de beurt en van 15.30 uur tot 16.30 uur de andere groep. Aanmelden kan via www.bibliotheekoosterschelde.nl. Leden betalen 3,50 euro, niet-leden vijf euro.