Volledig scherm
De hennepplanten en -stekken die in Sint Annaland werden gevonden. © Instagram / Wijkagenten Tholen Steenbergen

Politie vindt bijna 200 hennepstekken in tuin Sint Annaland, bewoner (20) aangehouden

SINT ANNALAND - Een 20-jarige bewoner van een huis aan de Hoenderweg in Sint Annaland is donderdag aangehouden nadat  in zijn tuin dertien hennepplanten en 192 hennepstekken waren gevonden.

Bij de politie kwamen verschillende meldingen binnen over een henneplucht bij het huis. Dat was voor de politie aanleiding om te controleren. In een kas troffen agenten de planten en stekken aan. Terwijl de agenten bezig waren, kwam de man aanlopen. Hij werd direct aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor is de man weer vrijgelaten. De planten en stekken zijn in beslag genomen en vernietigd.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Oosterschelde met een dam!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Ooster­schel­de met een dam!’

    COLIJNSPLAAT - Het is een radicaal idee. Splits het Nationaal Park Oosterschelde in het midden door een dam. Behoud het water ten westen van de Zeelandbrug als natuurgebied. Laat het oostelijk deel langzaam verzoeten, zodat de landbouw royaal over zoet water kan beschikken. Leg op de dam naast de Zeelandbrug twee rijbanen aan en voìla, er ligt een vierbaansweg tot aan Zierikzee. Het idee van Siebe Kramer, voorzitter Nationaal Park Oosterschelde, krijgt veel bijval.