Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Politie onderzoekt woninginbraken in Tholen

THOLEN - De politie doet onderzoek naar een aantal woninginbraken in Tholen. 

Gisteren is er ingebroken in de Koningin Julianastraat, Jonkheer van Vredenburchlaan en Touwlagersdreef. De inbreker of inbrekers zijn in alle gevallen binnengekomen door een raam aan de achterkant van de woning open te breken. Een poging tot inbraak is gedaan bij een woning aan de Pergola. 

Rond 20.30 uur belde een inwoner van Tholen de politie om te melden dat twee mensen geprobeerd hadden bij zijn woning aan de Pergola in te breken. Ze hoorden een hard geluid en toen ze gingen kijken zagen ze twee verdachten wegrennen richting de Meanderlaan. De politie heeft gezocht naar verdachten in de omgeving, maar heeft niets kunnen vinden.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 27 maart: Kindertoneel in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse

    27 maart: Kinderto­neel in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenis­se

    Kunstkamer Holland in Scherpenisse daagt kinderen van 4-7 jaar en 8-11 jaar uit om mee te spelen in een verhaal. Bibliotheek Oosterschelde organiseert deze activiteit in het kader van de Kinderkunstweek. Willemien en Martin van de Kunstkamer Holland Huis dragen een verhaal voor in taal en beweging. Aan de hand van het verhaal, wordt met de kinderen een toneelstuk gespeeld. De toneelstukken worden gespeeld op woensdag 27 maart. Van 14.00 uur tot 15.00 uur zijn de 4-7 jarigen aan de beurt en van 15.30 uur tot 16.30 uur de andere groep. Aanmelden kan via www.bibliotheekoosterschelde.nl. Leden betalen 3,50 euro, niet-leden vijf euro.