Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Politie onderzoekt woninginbraken in Tholen

THOLEN - De politie doet onderzoek naar een aantal woninginbraken in Tholen. 

Gisteren is er ingebroken in de Koningin Julianastraat, Jonkheer van Vredenburchlaan en Touwlagersdreef. De inbreker of inbrekers zijn in alle gevallen binnengekomen door een raam aan de achterkant van de woning open te breken. Een poging tot inbraak is gedaan bij een woning aan de Pergola. 

Rond 20.30 uur belde een inwoner van Tholen de politie om te melden dat twee mensen geprobeerd hadden bij zijn woning aan de Pergola in te breken. Ze hoorden een hard geluid en toen ze gingen kijken zagen ze twee verdachten wegrennen richting de Meanderlaan. De politie heeft gezocht naar verdachten in de omgeving, maar heeft niets kunnen vinden.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’
    Geef uw mening

    ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’

    Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?