Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Politie houdt twee scooterrijders aan wegens agressie in Tholen

THOLEN - De politie heeft gistermiddag twee zestienjarige jongeren uit Tholen aangehouden omdat ze zich agressief zouden hebben gedragen op het Terreplein in hun woonplaats.

Om een nog onbekende reden raakten de gemoederen rond 16.30 uur verhit tussen een scooterrijder en de inzittenden van een auto. Een 61-jarige omstander uit Oud-Vossemeer bemoeide zich er ook mee, evenals een tweede scooterrijder. Er ontstond onenigheid, waarop omstanders de ruziemakers uit elkaar haalden.

Intussen was de politie gewaarschuwd, maar toen agenten op het plein arriveerden, waren de scooterrijders al weggereden. De omstander deed aangifte van ‘geweld tegen goederen’. De politie spoorde de jongeren op en hield hen aan; zij zitten vast voor nader onderzoek.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Oosterschelde met een dam!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Ooster­schel­de met een dam!’

    COLIJNSPLAAT - Het is een radicaal idee. Splits het Nationaal Park Oosterschelde in het midden door een dam. Behoud het water ten westen van de Zeelandbrug als natuurgebied. Laat het oostelijk deel langzaam verzoeten, zodat de landbouw royaal over zoet water kan beschikken. Leg op de dam naast de Zeelandbrug twee rijbanen aan en voìla, er ligt een vierbaansweg tot aan Zierikzee. Het idee van Siebe Kramer, voorzitter Nationaal Park Oosterschelde, krijgt veel bijval.