Volledig scherm
PREMIUM
De afgelopen maanden hebben Omroep Tholen-voorzitter Laban Hage (foto) en zijn team eigenhandig de nieuwe studio van Omroep Tholen gemaakt. © Marieke Mandemaker

Omroep Tholen bouwt aan de toekomst

THOLEN - Omroep Tholen timmert aan de weg, letterlijk én figuurlijk. Hoog op het wensenlijstje stond een groter onderkomen. Dat is gelukt. Nu de rest nog.

Een comfortabele driezitsbank lonkt uitnodigend bij het binnengaan van de spiksplinternieuwe studio van Omroep Tholen. „Ja, dit is een radiostudio met een huiskamergevoel”, zegt voorzitter Laban Hage trots. „Nu kunnen we voor de uitzending even op de bank ploffen met een bakje koffie en de gasten van die avond. Dat komt toch anders over dan iemand bij binnenkomst gelijk op een kruk planten bij de microfoon.” 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Oosterschelde met een dam!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Ooster­schel­de met een dam!’

    COLIJNSPLAAT - Het is een radicaal idee. Splits het Nationaal Park Oosterschelde in het midden door een dam. Behoud het water ten westen van de Zeelandbrug als natuurgebied. Laat het oostelijk deel langzaam verzoeten, zodat de landbouw royaal over zoet water kan beschikken. Leg op de dam naast de Zeelandbrug twee rijbanen aan en voìla, er ligt een vierbaansweg tot aan Zierikzee. Het idee van Siebe Kramer, voorzitter Nationaal Park Oosterschelde, krijgt veel bijval.