Volledig scherm
De Marinierskapel der Koninklijke Marine. © Corné van der Stelt

Marinierskapel luistert jubileum muziekvereniging Volharding op

STEENBERGEN - De Marinierskapel der Koninklijke Marine geeft een concert ter ere van de jubilerende muziekvereniging Volharding Steenbergen. Het concert vindt plaats op zaterdag 12 oktober.

Volharding bestaat dit jaar 175 jaar. Het hele jaar door worden evenementen gehouden met als hoogtepunt het optreden van de marinierskapel.  Het concert is gekoppeld aan het thema ‘Vrijheid’ met een link naar de herdenking naar de bevrijding van Steenbergen.

Kaartjes voor het concert zijn online te koop en bij Primera De Gilles in Steenbergen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?