Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Man uit Sint-Maarten aangehouden voor poging tot inbraak in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft vanochtend een man uit Sint Maartensdijk aangehouden. Hij zou poging tot inbraak hebben gepleegd.

Rond 5.45 uur werd de dertig-jarige man aangehouden. Hij zou verantwoordelijk zijn voor poging tot inbraak bij een woning aan de Meeussenstraat in Bergen op Zoom door een ruit te breken. De man werd echter opgemerkt door bewoners en de politie heeft hem opgepakt.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 27 maart: Kindertoneel in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse

    27 maart: Kinderto­neel in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenis­se

    Kunstkamer Holland in Scherpenisse daagt kinderen van 4-7 jaar en 8-11 jaar uit om mee te spelen in een verhaal. Bibliotheek Oosterschelde organiseert deze activiteit in het kader van de Kinderkunstweek. Willemien en Martin van de Kunstkamer Holland Huis dragen een verhaal voor in taal en beweging. Aan de hand van het verhaal, wordt met de kinderen een toneelstuk gespeeld. De toneelstukken worden gespeeld op woensdag 27 maart. Van 14.00 uur tot 15.00 uur zijn de 4-7 jarigen aan de beurt en van 15.30 uur tot 16.30 uur de andere groep. Aanmelden kan via www.bibliotheekoosterschelde.nl. Leden betalen 3,50 euro, niet-leden vijf euro.