Volledig scherm
Markt in Poortvliet. © Google Maps

Man slaat ambulancemedewerker op hoofd in Poortvliet

POORTVLIET - Een 29-jarige man uit Sint Maartensdijk is zondagavond in Poortvliet opgepakt voor het mishandelen van een ambulancemedewerker. De man sloeg de hulpverlener op het hoofd, nadat die hem medische hulp wilde verlenen.

De partner van de man had kort daarvoor een ambulance gebeld voor de woning aan de Markt waar ze op dat moment op bezoek waren. Waarom de man de hulpverlener precies sloeg is onduidelijk. De ambulancemedewerker liep een lichte verwonding op en heeft aangifte gedaan. 

De 29-jarige dader is naar het ziekenhuis vervoerd en daarna overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar heeft hij vandaag een verklaring afgelegd. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk, maar ook financieel aangepakt voor de schade. Waarvoor de man medische hulp nodig had, is onduidelijk. Hij was vermoedelijk onder invloed van drugs.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig
    Geef uw mening

    Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig

    Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?